Overige informatie 

EHBO Post 

Op het Arie den Arendplein waar de start en finish zich bevinden zal een EHBO post zijn. Dit staat duideijk aangegeven met bordjes. Wanneer er noodgevallen zijn tijdens de wedstrijd op de route, wordt er gezorgd dat iemand van de EHBO ter plaatsen kan komen. 

Drankvoorziening

Op de route zijn twee waterpunten voor de lopers opgesteld. Hier kan een flesje water voor onderweg worden gepakt. Op het Arie den Arendplein is de gelegenheid om een drankje te kopen.

Toiletten

Op het Arie den Arendplein bevinden zich vier toiletten waar gedurende het evenement gebruik van kan worden gemaakt. 

Route 

Hieronder bevind zich de route van de Pernisse Plusloop. De route begint en eindigt op het Arie den Arendplein. Aan het einde van de wedstrijd ontvangt iedereen een medaile. Voor plek 1, 2 en 3 is er een prijsuitereiking. Iedereen kan zijn tijden terug zien op digitale schermen die zich op het Arie den Arendplein zullen bevinden. We hebben een uitgebreide routebeschrijving toegevoegd voor als de plattegrond niet duidelijk is. 


  • route
    route

De kidsrun heeft ook zijn eigen route. Deze gaat om de Willem Weysingel heen. De route zelf is 500 meter. De kinderen kunnen twee rondjes rennen.

  • Schermafbeelding 2019-02-04 om 14.26.03
    Schermafbeelding 2019-02-04 om 14.26.03