Stichting Jarige Job 

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit alleen niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Stichting Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. 

Bron: www.stichtingjarigejob.nl

Met de Pernisse Plusloop willen wij een mooi geldbedrag ophalen. Met dit bedrag gaan wij cadeautjes kopen en deze zullen wij persoonlijk overhandigen aan Stichting Jarige Job. Dit willen wij waarmaken door €3,50 van het inschrijfgeld per deelnemer te doneren voor de cadeautjes. Bij de inschrijfpagina heeft u de mogelijkheid om een eventuele extra bijdrage te sponsoren aan Stichting Jarige Job.